آکامیت

حساب کاربری فیسبوک خود را غیرفعال یا حذف کنید

فیسبوک یکی از محبوب ترین و پراستفاده ترین شبکه های اجتماعی است که در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و هم اکنون با داشتن بیش از ۱ میلیار کاربر پر جمعیت ترین شبکه ارتباطی دنیا می باشد . فیسبوک یک سایت قدرتمند اجتماعی است که به شما این امکان را میدهد تا دوستان قدیمی و جدید، آشنایان ، بستگان و . . . خود را پیدا کنید و آنها را به لیست دوستان خود اضافه کنید. با اینکار شما همواره قادر خواهید بود با آنها گفت و گو کنید و موارد بسیاری از قبیل مطالب دلخواهتان ، عکس ،فیلم ، لینک و… را با آنها به اشتراک بگذارید .

اگر شما یکی از کاربران این شبکه اجتماعی هستید و به هر دلیلی میخواهید از آن خارج بشوید ، شما دو راه دارید :

اکانت خود را برای زمان محدودی غیرفعال کنید . ( در این صورت شما میتوانید هر زمان ، به این شبکه اجتماعی برگشته و صفحه خود را دوباره فعال کنید . )

اکانت خود را برای همیشگی حذف کنید . ( در این صورت فیسبوک به طور خودکار اکانت شما را به مدت ۱۴ روز روی سرور خود نگه می دارد تا اگر شما مجددا به اکانت خود نیاز پیدا کردید بتوانید اکانت را بازیابی کنید . در غیر این صورت اکانت شما بعد از ۱۴ روز حذف خواهد شد . )

 

نحوه غیرفعال کردن حساب کاربری

ابتدا وارد حساب کاربری خود بشید و همانند شکل زیر منوی تنظیمات را باز کرده و گزینه تنظیمات را انتخاب کنید .

حال شما وارد صفحه‌ی تنظیمات شدید .  در صفحه باز شده ، یک منو در سمت چپ مشاهده می شود . گزینه امنیت را انتخاب کرده و از بخش ” حسابتان را غیرفعال کنید ” گزینه ” ویرایش ” را انتخاب کنید .

بعد از کلیک روی گزینه ویرایش ، صفحه‌ای باز میشود که شما باید گزینه “حسابتان را غیرفعال کنید ” انتخاب کنید  .

در صفحه‌ای که باز میشود :

قسمت ۱ : دلیل اینکه میخواهید حسابتان را غیرفعال کنید رو انتخاب کنید .

قسمت ۲ : یک توضیح برای غیرفعال کردن حسابتان بنویسید .

قسمت ۳ : اگر میخواهید ایمیلی از طرف فیسبوک در زمان غیر فعال بودن حسابتان دریافت نکنید ، این گزینه را فعال کنید .

قسمت ۴ : روی Deactivate کلیک کنید ، تا به مرحله آخر برید  .

در آخرین مرحله ، روی Deactivate Now کلیک کنید تا حسابتان غیرفعال شود .

اگر میخواهید حسابتان را دوباره فعال کنید ، کافیست دوباره وارد حسابتان کاربریتون بشید .

نحوه حذف کردن حساب کاربری

جهت حذف همیشگی اکانت خود ابتدا به لینک مقابل برید : کلیک کنید

صفحه ای مانند تصویر زیر برای شما باز می شود . روی گزینه Delete My Account کلیک کنید .

حال در صفحه‌ی باز شده ، فیلد اول رمز اکانت خود را بنویسید  و در قسمت دوم باید به سوال امنیتی جواب بدید . در آخرین مرحله هم روی دکمه ی ” تایید ” کلیک کنید .

با تایید نهایی نسبت به حذف اکانت ، فیسبوک به طور خودکار اکانت شما را به مدت ۱۴ روز روی سرور خود نگه می دارد تا اگر شما مجددا به اکانت خود نیاز پیدا کردید بتوانید اکانت را بازیابی کنید .

لذا اگر تصمیم خود را گرفته اید ، پس از تایید نهایی دیگر وارد اکانت فیسبوک خود نشوید زیرا با این کار درخواست حذف اکانت لغو شده و فیسبوک شما به شرایط عادی باز می گردد.

 

 

admin

آکادمی آموزش آی تی یا به مختصر آکامیت فعالیت خود را از اولین روز تابستان سال 1395 آغاز کرده است و هدف آن بهبود سطح دانش مردم در حوزه آی تی میباشد .

اضافه کردن نظر

ما را دنبال کنید !

شما می توانید به راحتی با ما در تماس باشید ، ما نیز از پیدا کردن دوستان جدید بسیار خوشحال میشویم.


instagram aparat Google-plus Telegram_Messenger facebook